Armata Romana (NG) este armata, noi ne ocupam de wanted 3+ in special dar atunci cand in lista de wanted nu exista wanted 3+, avem dreptul sa ne ducem si dupa wanted 2 apoi dupa wanted 1 si de administrarea Jail-ului.
1. Este interzisa arestarea suspectilor cu wanted pentru runner, rob, abuz de esc on wanted, complice sau rapire.Incalcarea acestei reguli va fi pedepsita cu FactionWarn,rank down sau chiar demitere.Aceasta regula este valabila si pentru membrii de rank 6.
2. Membrii NG nu au voie sa detina job-urile ilegale (drugs dealer, arms dealer, whore, car jacker) si de asemenea job-urile trucker, farmer, garbageman.
3. Nu aveti voie sa detineti materiale si/sau droguri.
4.Unui membru Armata Romana ii este interzis sa faca DM aiurea.Incalcarea acestei reguli va fi sanctionata drastic.
5. Este strict interzisa folosirea vehiculelor din cadrul factiunii NG, in scopuri personale, nerespectarea acestei reguli duce la sanctiuni drastice. Aveti voie sa mergeti dupa suspecti cu masina de politie, cu girofarul pornit. Dar in cazul in care vehiculele speciale sunt ocupate, vor putea urmari suspecti si in masini de civil, dar:

* in cazul in care merg dupa suspecti ce au drept de predare trebuie sa respecte regulile de circulatie;
* in cazul in care suspectii urmariti nu au drept de predare pot incalca acele reguli.

~ Neconformarea cu aceasta regula si incalcarea, din propria initiativa, a regulilor de circulatie cand nu este cazul se va pedepsi cu FW6. Este strict interzis sa trimiti sms / suni suspectul si sa-l intrebi daca se preda.
7. Este permis drive-by kill insa doar ca pasager (H), pe suspecti de wanted 6, fara drept de predare. Soferii nu au voie sa faca drive-by kill.* Este interzis pentru un membru NG sa faca Drive-by cand in masina nu se afla soferul.
* Este interzis pentru un membru  NG. sa faca Drive-by cu deagle.


8. Aveti dreptul sa folositi de maxim 5 ori comanda /tazer pe acelasi jucator, intr-o urmarire.
9. Nu este permisa folosirea de Hidraulice si NOS
10. Este permis atacul asupra suspectilor aflati in Safe Zone doar daca actiunile voastre sunt 100% precise si alti civili nevinovati nu sunt raniti.
11. Se da wanted pentru Patrunderea pe proprietati guvernamentale (inchisoarea, garajul lspd, garajul FBI si Hq NG) - (TG), dar membrii au obligatia sa le vorbeasca frumos si sa ii roage sa iese afara (indiferent de level), iar in cazul celor de level mic ce nu cunosc termenul au obligatia sa le explice ce inseamna si de ce nu pot sta acolo. Este interzis sa avertizati jucatorul respectiv doar prin "Afara!", sau prin /bind-uri de genul: "Afara! Teren guvernamental! Risti wanted!". Replicile membrilor vor fi direct proportionale sau sinonimice cu: "[Numele playerului], te rog frumos sa iesi afara. Te aflii pe teren guvernamental.", si EVITATI utilizarea aceleiasi replici.
12. Sunteti obligati sa respectati si sa urmati ordinele membrilor cu rank superior.
13. Orice comportament / limbaj neadecvat se va sanctiona dupa gravitatea acestuia cu avertisment / rank down sau chiar demitere.
14. Lipsa de bun simt, aroganta si vorbitul la misto cu liderii sau cu oricare membru din PD, FBI sau NG va fi sanctionata cu demitere.
15. La 3 Faction Warn-uri orice membru va fi demis. Pedepsele vor fi sterse in timp doar daca membrul dovedeste ca merita.
16. Wanted pentru esc on wanted se acorda doar suspectilor care abuzeaza de esc (cei care se pun pe esc in fata ta, pentru a nu fi omorati). Suspectii care sunt AFK (erau pe esc inainte sa ajungi la ei) raman cu acelasi nivel de wanted pana la revenirea la calculator.
17. Nu se da wanted cuiva AFK
18. Joburile permise in departamente vor fi: in principal detectiv, si mecanic doar pentru situatii speciale justificate de catre membrii, si cu acordul liderului / subliderului.
19. Intr-o urmarire, numarul de somatii adresate unui suspect va fi de minim 3 ori, pentru siguranta ca suspectul a observat aceste somatii si a inteles ce are de facut. Daca in pozele suspectului (preferabil intregul chat) nu apare nici o somatie sau apare o singura somatie care nu contine numele suspectului, atunci membrul care nu s-a asigurat va fi santionat, dupa caz. 2 somatii consecutive in aceeasi secunda, vor fi considerate bind / SPAM si membrul respectiv va fi sanctionat.
20. Membrii departamentelor nu au voie sa ceara unui civil / mafiot / factiune pasnica / hitman sa-i omoare.
21. Primul membru de departament care ajunge la un anumit suspect, este cel care il va procesa / aresta. Membrii care ajung dupa acesta nu au dreptul sa intervina decat daca sunt solicitati, iar in cazul in care suspectul intra la ei in masina, sunt obligati sa-l predea membrului initial.Regulament de Ordine Interioara:22. Certurile intre membrii pe /r sau /d vor fi sanctionate cu rank down pana la demitere (vezi regula nr 12).
23. Este interzisa favorizarea jucatorilor. Un membru NG  trebuie sa dea dovada de CORECTITUDINE.
24. Nu aveti voie sa folositi comenzile (avantajele de a fi politist) in scopuri personale, pentru distractie altfel veti fi demis.
25. Fara spam pe /d sau /r. Cand cineva vorbeste voi ascultati, nu va bagati aiurea in discutie, daca aveti de facut vreo completare sau nu ati inteles ceva, asteptati momentul oportun.
26. Daca aveti probleme cu un coleg trimiteti  PM liderului/subliderului insotit de dovezi.
27. In timpul sedintelor, nu vorbeste nimeni decat daca va permit liderii si telefoanele vor fi inchise.
28. Cine intarzie la sedinta anunta prin /sms sau /call liderul/subliderul, nu pe /r "am intarziat, unde e sedinta".
29. Cand aveti un suspect la voi, sunteti obligat sa anuntati frumos pe /d "x-ulescu se preda/ e la mine". Se va scrie numele intreg.
30. Membrii NG care se baga aiurea/ca martori in topicul "Raporteaza un membru Armata Romana" sau "Aplicatii Armata Romana" vor fi sanctionati cu rank down/avertisment. Asemenea situatii se explica prin PM liderului.
31. In topicul “Raporteaza un membru Armata Romana” pot posta:membru reclamat; adminii; reclamantii, dar fara SPAM, Off-topic.
In cazul in care reclamantii efectueaza mai mult de un post pentru un anumit membru, reclamatia nu va fi luata in seama. Daca doriti sa adaugati ceva dupa Reply-ul membrului NG, dati EDIT la plangere.
Cine are un limbaj neadecvat in reclamatie va fi sanctionat + ignorarea plangerii.

32. Aveti voie sa participati la eventuri DOAR daca sunteti OFF-duty. Cine va fi prins ca a participat la un  event on-duty, si din cauza asta alti participanti au luat jail aiurea, va fi demis.
33. Este strict interzisa folosirea avantajelor de politist (sub orice forma) cand situatia nu o cere.
34. Orice membru al departamentului are obligatia de a interveni in cazul in care un membru Fireman / Paramedic cere ajutor pe /d.
35. Folosirea comenzii /clear pentru un suspect cu wanted este interzisa daca nu este insotita de un motiv bun de care sunteti 100% siguri.
36. Un membru NG are obligatia de a folosi comanda /su cu exact atatea unitati cat prevede Wanted List. Nu se ia in considerare situatia "wanted-ului ascuns".
37. Pentru wanted-ul Cop Kill(Wanted 5),dreptul de predare al suspectului este nul(NU are drept de predare)
38. /d este chat-ul prin care membrii departamentelor pot colabora in situatii legate de politie. Certurile / jignirile in cadrul acestui chat nu vor fi tolerate si vor fi sanctionate, in general, cu demitere. De asemenea, alte discutii ce nu vizeaza activitatea fortelor de ordine nu vor fi tolerate in cadrul acestui chat.


Atentie: Este strict interzis folosirea emoticoanelor pe /d.

39. Prioritatea de capturare si arestare a suspectilor din /wanted, pentru membrii NG, este urmatoarea: daca in lista /wanted exista suspecti de tip wanted 3+,
membrii NG nu se vor angaja in capturarea / arestarea suspectilor de tip wanted 1 si 2. Singurele situatii in care un membru NG are voie sa captureze / aresteze wanted 1 si 2  sunt fie cand in lista /wanted nu exista wanted 3+, fie cand nu exista membrii FBI sau PD  activi ONLINE.
40. In cazul in care un membru de departament acorda wanted unui civil, acesta are dreptul de a-l aresta, indiferent de wanted level. Daca, inainte de a-l aresta, membrul respectiv iese din joc, suspectul ii revine departamentului ce are prioritate pe wanted-ul sau.
41. Pe Infernus-uri au prioritate cei din PD. FBI si NG va cere acordul acestora cand doresc sa foloseasca aceste vehicule. Cei care iau aiurea aceste vehicule, vor fi sanctionati.
42. Un membru PD/FBI/NG nu are voie sa ceara ajutorul sau sa fie ajutat, in nici un fel, de catre un civil in urmarirea suspectilor cu sau fara wanted. Daca aveti nevoie de ajutor cereti-l celorlalte departamente, nicidecum civililor.
43. In cazul in care ati fost omorat sau un alt civil a fost omorat de catre un jucator, trebuie sa aveti dovezi concrete ca acel jucator a tras / a atacat, pentru a va apara impotriva unei plangeri. Acel "first degree murder" acordat de gamemode nu reprezinta, pe cont propriu, o dovada, ci mai degraba o intarire a dovezilor existente. Acest lucru este valabil in special pentru hitmani, intrucat ei au contracte.
44. In cazul in care o anumita factiune are antrenament / sedinta sau alt eveniment similar, membrii NG trebuie sa dea dovada de intelegere si sa nu ii deranjeze, chiar daca exista suspecti cu wanted printre ei. Dupa finalul sedintei / antrenamentului , suspectii respectivi pot fi arestati. Pentru confirmare in aceste cazuri, puteti apela la lideri / sublideri.
45. Niciun membru din departament nu are voie să apeleze la poliție când este omorât / îi este furată mașina. (/call 112) Se va folosi /su în funcție de Wanted List.


Tratarea suspectilor fugari:

*Daca suspectul nu raspunde cand este intrebat daca se preda atunci politistul are dreptul (doar) sa-l omoare.
*Daca suspectul zice ca nu se preda, atunci politistul are dreptul (doar) sa-l omoare.
*Daca suspectul  zice ca nu se preda si fuge cu un vehicul atunci politistul are dreptul sa-i dea wanted pt runner.
*Daca suspectul nu raspunde cand este intrebat daca se preda si fuge cu un vehicul atunci politistul are dreptul sa-i dea wanted pt runner.
*Se considera "fuga" doar daca suspectul se foloseste de un vehicul.
*In cazul in care suspectul fara drept de predare intra in masina altui player, membrii PD/FBI/NG au obligatia de a-l soma (folosind /m sau /s, depinde de situatie) pe conducatorul (eventual nevinovat) acelui vehicul pentru a opri, cu o replica de genul: "Opreste masina acum, risti COMPLICE!" de cel putin 2 ori fara a face SPAM. In cazul in care respectivul player nu opreste masina sau nu-i da /eject suspectului fara drept de predare, acesta va primi wanted 6 pe motivul complice.

_________________