Ce este Crazy-Gaming?

Comunitatea Crazy-Gaming este un mediu online ce oferă utilizatorilor servere pentru jocuri de tip multiplayer, informaţii din domeniul IT, gaming, social & entertainment, photoshop & design precum şi alte diverse teme de interes general.
Prin înregistrarea ca utilizator a comunităţii Crazy-Gaming vă daţi acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.
Conţinutul afişat (informatii, proiecte, regulamente, logo) se afla sub proprietatea playhard.ro iar distribuirea materialelor fără acord în prealabil este contravenţional din punct de vedere legal.
Activând în comunitatea Crazy-Gaming veţi avea parte numai de satisfacţii, atât ca utilizator cât şi prin contribuţia de materiale adusă comunităţii.
Nu ne asumăm răspunderea pentru pierderea datelor indiferent de situaţie, accesând link-uri sau informaţii neverificate de către staff.

Navigare forum

Înainte de a deschide un topic nou vă rugăm folosiţi opţiunea Search pentru a verifica dacă subiectul in cauză nu a mai fost deschis de către alt utilizator precum şi regulile categoriei în care postaţi. Postarea topic-urilor în mod abuziv cu subiecte deja existente pe forum sau nerespectarea regulilor de creare a unui topic în categorii se pedepseşte cu warn până la suspendarea contului.
Nu se acceptă deschiderea topic-urilor ce au ca scop spam-ul sau jocuri intre utilizatori de genul 'Să numărăm până la 1000'. Dacă astfel de topic-uri vor fi introduse, se va face doar de către un moderator în secţiunea corespunzătoare.
Este interzisă postarea în topic-uri cu scopul de a face +1 (post-hunt), de a ataca utilizatorii participanţi în conversatie sau de a face comentarii irelevante faţă de subiectul în cauză.
Este interzisa postarea de materiale mult prea colorate si fonturi de size mare , warn 3 puncte .
Double-post este sancţionat cu 3 puncte de warn (la 10 puncte de warn intervine suspendarea temporară).
În cazul în care vreţi să daţi up la un topic, folosiţi butonul de BUMP pentru a-l muta mai sus în lista de topic-uri.
Postarea de materiale pornografice, obscene sau rasiste este interzisă! Orice subiect cu această temă vă rugăm să raportaţi!
Limbajul indecent, reclama sau spam-ul în mesageria privată sunt interzise. Raportaţi unui moderator/administrator pentru a lua măsuri.

Profil

Nickname-urile vulgare sau cu referire către obscenităţi, rasism sau atacuri către alţi useri ai comunităţii sunt interzise.
Avatarul nu trebuie să conţină imagini indecente sau rasiste.
În semnătură sunt interzise link-urile/imaginile ce servesc scopul de reclamă. Numărul maxim de imagini permise într-o semnătură este 3.
Nu aveti voie sa oferiti contul vostru altor persoane . Daca se descopera ca contul unui user este folosit de 2-3 persoane , persoanele in cauza vor avea ban permanent pe ip cat si conturile vor fi banate .

Report center

Nu abuzaţi de funcţia report! Folosiţi doar dacă este necesar şi observaţi post-uri/topic-uri sau profile ce necesită atenţia staff-ului!

Conturi-clonă

Un user are dreptul la un singur cont pe forum!
În cazul în care aţi primit warn/ban pe un cont şi vă faceţi alt cont, primiţi ban permanent pe ip.

Warez-ul

Discuţiile legate de warez sunt INTERZISE!
Ce este warez-ul?:

Un warez este distribuţia ilegală a unui conţinut protejat prin orice mijloc informatic.Pe scurt, piraterie.

Orice subiect referitor la warez atrage sancţiuni fără explicaţii suplimentare:
Instrucţiuni, discuţii sau link-uri despre cum să rulezi un program piratat, inclusiv despre crack-uri.
Cererea sau postarea de serial number-uri sau crack-uri.
Cererea sau postarea de DLC-uri.
Cererea sau postarea de trackere.
Link-uri de download cu conţinut asupra căruia nu aveţi drepturi de proprietate/autor (ex: filme, muzică, jocuri, soft-uri) // excepţie fac site-urile oficiale ce lansează gratuit soft-ul creat de ei.
Reclame la servere private sau afirmaţii de genul că 'e mai bine să joci moca' decât să plăteşti taxa lunara pentru serverele oficiale.

Atentie!

Acuzaţiile nefondate şi nedovedite la adresa staff-ului Crazy-Gaming sunt sancţionate cu warn până la dezactivarea contului.
Proprietarii de servere sunt obligaţi să-şi asume responsabilitatea funcţiilor pe care le deţin, să nu abuzeze de statutul lor şi să fie conştienţi că sunt supuşi aceluiaşi regulament ca oricare alt utilizator. Încălcarea regulamentul intern poate duce chiar şi la restricţionarea accesului de până la maxim 2 saptamani.
Moderatorul are întotdeauna ultimul cuvânt! Dacă sunt situaţii ce necesită aplicarea unor reguli din afara regulamentului, se va face fără vreo explicaţie suplimentară.
Scuze de genul "Nu ştiam că nu e voie". "N-am ştiut de regula asta" NU sunt acceptate. Necunoaşterea regulamenului nu este o scuză!
Link-urile către alte comunităţi de gaming sunt sancţionate cu ban permanent.
Dacă un utilizator doreşte să ofere invitaţii/licenţe pe un alt site, acesta trebuie să contacteze mai întâi un administrator pentru a primi acordul.
Postarea în categoria Anunţuri este strict interzisă!
*Staff-ul Crazy-Gaming îşi rezervă dreptul de a modifica regulamentul de câte ori va fi necesar. Modificările vor fi anunţate şi specificate.

Regulamente interioare

Fiecare categorie poate avea regulamente interioare ce ţin de postare/organizare. Orice utilizator trebuie să ţină cont şi să citească regulile inainte de a posta în categoria respectivă. Dacă anumite reguli le consideraţi abuzive raportaţi unui administrator pentru a lua măsuri.