1. Postaţi video-uri care au în esenţă doar limba română şi engleză. Sancţiune: delete topic.
2. Nu faceţi off-topic/spam/dublu-post şi nu scrieţi cu CapsLock, riscaţi warn. Dacă doriţi să postaţi două sau mai multe video-uri o faceţi în acelaşi reply, dând edit, nu în reply-uri separate, riscaţi warn. În cazul în care o altă persoană a postat după dumneavoastră, puteţi face un alt post.
3. Postarea video-urilor cu un conţinut provocator sau limbaj obscen este STRICT interzisă şi se va sancţiona cu warn şi delete post/topic.
4. Video-urile care conţin elemente de natură rasistă, de discriminare, xenofobie sau legate de persoanele care locuiesc într-o anumită regiune sunt permise şi sunt folosite ca atare: pentru a ne face să râdem. Cei care nu ştiu de glumă sunt rugaţi să ignore aceste bancuri. Vă mulţumim!
5. În afară de acest regulament sunteţi obligat să respectaţi şi Regulamentul Forumului.
7. Nu sunt permise comentariile de genul "gg, gj, amuzant, etc ". Puteţi să vă daţi cu părerea, însa cu opinii care sa reflecte cât mai bine alegerea făcută.
8. Nu aveţi voie să postaţi video-uri care au mai fost postate de alţi utilizatori. Asiguraţi-vă că nu a mai fost postat. Riscaţi warn + delete topic/post.